Název | Množství a jednotka |
---|---|
žlutý hrách | 500 g |
bobkový list | 1 ks |
česnek | 5 stroužků |
majoránka | 1 lžička |
pepř | |
sůl |
Postup: Kyselé rybičky vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy a přidáme... zobrazit recept
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Postup: Mandle povaříme ve vroucí vodě cca minutu a ještě horké oloupeme. Když... zobrazit recept
Postup: Všechny sypké přísady odvážíme na vál a promícháme. Přidáme máslo nakrájené na... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...